Oude bekenden

Jet en Ali Fitouri zijn oude bekenden van Mind Your Guest. Al enige jaren adviseerden wij bij hun restaurants Fitou in Loosdrecht en sterrenrestaurant Lakes in Hilversum.

Verhuizing

De Oud Loosdrechtsedijk, waaraan Fitou lag, werd drukker en minder toegankelijk. Tegelijk kwam net iets verderop een prachtige ruimte vrij met een fabuleus terras aan de Loosdrechtse plassen. Een geluk. Mind Your Guest werd gebeld voor een brainstorm sessie.

Nieuwe start

Wat gingen we doen? Fitou met zijn fusion-keuken verhuizen naar de nieuwe locatie of iets compleets nieuws beginnen? Ik opteerde voor het laatste. Een scan makend van het ruime restaurantaanbod in Loosdrecht, maakte duidelijk dat een luxe Italiaans restaurant ontbrak.

Varende bolides

Tijdens brandguide sessies, werd duidelijk dat we een bijzonder nieuw restaurant wilden bouwen, waar gewerkt zou worden met topproducten en prachtige wijnen in een luxe ambiance. Het ruime terras, dat net zoveel plaats biedt als het restaurant, moest tegelijk een aanmeerplek worden voor de varende bolides van de gasten.

Driesprong

Schetsen werden gemaakt door Mind Your Guest om de warme sfeer te pakken. En tegelijk werd er gebrainstormd over de naam. Het werd de Italiaanse vertaling van het woord driesprong, waar het restaurant aan ligt: Trivio

Ongekend succesvol

Tegelijk stond Trivio voor: rijke gastvrijheid, uitmuntende service en ongekend genieten. Deze drie waarden wilden wij terug brengen tot in alle details van het restaurant. Een beleving die ongekend zou zijn voor Nederlandse begrippen.

We hebben het geweten. Gasten kwamen van heinde en ver en smeekten om toch vooral op de wachtlijst gezet te mogen worden, als weer bleek dat Trivo vol gereserveerd was.

Afscheid

Inmiddels zijn beide partners gepensioneerd en niemand zag zichzelf in staat dit grote succes te evenaren op dezelfde plek. Wessel Ruijmgaart, al enige tijd gastchef bij Trivio, werkte op dat moment freelance bij sterrenrestaurant Aan de Poel** (ook een relatie van Mind Your Guest). Wessel is ingetrokken in het pand van Trivio, met zijn AIM.

Ook een succesvolle stap maken met uw bedrijf? U bent welkom.

Restaurant Trivio La Cucina Italiana Loosdrecht Mind Your Guest Robert Bosma