Klant: restaurant Groenland
Case: er komen te weinig gasten
Middelen: MYG Scan, Brandguide, restyling restaurant, conceptontwikkeling, training Model van Aandacht
Resultaat: van het meest rustige restaurant in Driebergen, het meest favoriete en drukbezochte restaurant

Wereldberoemd in Nederland

Voordat de eigenaren van Restaurant Groenland in contact traden met Mind Your Guest, waren zij nationaal bekend om hun bijzondere en biologische keuken. De gasten kwamen van heinde en ver, tot vanuit Limburg aan toe.

De crisis

Door de crisis werd Groenland steeds minder vaak bezocht door gasten van buitenaf en de ondernemers merkten dat ze juist vanuit hun basis Driebergen en omgeving haast geen gasten kregen.

Verbouwing

Het chique en gesloten ogende Groenland moest een wervelende zaak worden. Een restaurant met een drukke lunch, gezellige borrelaars en genietende dinergasten. Samen met Mind Your Guest werd tijdens brandguide sessies helder welke unieke belofte Groenland moest gaan worden en dat een verbouwing essentieel onderdeel daar van was.

Nieuw Groenland

Dat was de tijdelijke nieuwe naam die wij het restaurant hebben laten voeren. Juist om iedereen, van medewerkers tot aan gasten, te laten merken er iets bijzonders en nieuws op komst was in Driebergen.

Totale beleving

We wilden gasten een totale beleving laten meemaken. In het restaurant, op het terras, aan de speciale  bar en in de nieuwe lounge, die desgewenst kan worden omgebouwd tot dansvloer.

Feestelijke opening

Na de feestelijke opening is het niet meer rustig geweest bij Groenland. Ook niet toen wij het woord ‘Nieuw’ eraf hadden gehaald. Medewerkers die tijdens de mindere periode een horecabaan elders hadden gevonden kwamen graag een borrel halen, ook omdat het op hun andere werk verdacht stil was. Hoe zou dat nou komen? 😉

De diverse prijzen die het restaurant ontving voor hun moderne biologische keuken, trok ook weer gasten van buitenaf aan. Al met al een driewerf… Driebergs succes!

Bekijk de video’s van de beide Groenland-ondernemers, Niels en Astrid.

Ook een succesvolle stap maken met uw bedrijf? U bent welkom.