Groot succes door Mind Your Guest voor Gambia Hotel Association

‘The smiling coast’ is de treffende bijnaam van het gastvrije Gambia. Onder de vlag van de Gambia Hotel Association (GHA), zijn ruim 14 hotels en resorts. Van heel luxe tot zeer goed verzorgd. De meeste hotels en resorts liggen direct aan het prachtige strand.

Strand en jungle

Gambia is een heerlijke zonbestemming. De lange strook wit strand nodigt uit om een duik te nemen in de Atlantische Oceaan. Of u geniet in een van de zwembaden van het hotel of resort waar u verblijft. In het binnenland van Gambia kunt u onder begeleiding jungle-tochten maken en de ‘big 5’ in het wild zien tijdens een safari.

Begeleiding management en staff

Marketing en communicatie

Mind Your Guest ontwikkelde trainingen, ook ‘on the job’, aan diegenen die binnen GHA verantwoordelijk zijn voor marketing. De trainingen gingen onder andere over, hoe de communicatie in te richten naar de diverse touroperators. Hoe optimaal social media in te zetten en websites zoals TripAdvisor en Booking.com. Veel aandacht werd besteed aan het contact met de gasten; tijdens hun verblijf en juist ook als zij weer thuis zijn, via onder andere nieuwsbrieven. En heel praktisch;  hoe zet ik nieuwsbrieven op, inclusief database.

Gastvrij zijn, service, kwaliteit

Daarnaast heeft Mind Your Guest trainingen gegeven aan de staff van de recepties, hotelrestaurants en roomservice. Gebaseerd op de algehele communicatie via het Model van Aandacht, gericht om het de gasten optimaal naar de zin te maken en om de veiligheid voor de hotelwerknemers te waarborgen.

Vervolgmissie

De succesvolle missie van ruim twee weken werd officieel afgesloten met de uitreiking van certificaten aan alle trainingsdeelnemers. Een vervolgmissie is gepland en ook vanaf Nederland zullen de deelnemers ondersteund worden.

Een overzicht van de hotels en resorts vindt u hier.

This post is also available in: English