De wereld van hospitality

Hospitality Management gastlessen voor het HBO

Door onze actieve internationale ervaring op het gebied van hospitality management en het geven van masterclasses, gastlessen en workshops, sluiten wij vanuit de praktijk goed aan op HBO-studenten.

Gastlessen

De student staat centraal bij Mind Your Guest. Wij verzorgen hospitality-gastlessen en workshops op maat voor iedere leergang, geschikt voor iedere groepsgrootte. Interactief met voorbeelden uit de praktijk en leerzame oefeningen.

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag uw vraag of verzoek via het formulier onderaan.

Etiquette

Jonge studenten staan aan het begin van hun lerende en werkende carrière. De do’s en dont’s weten van etiquette en omgangsvormen zijn dan van groot belang. Want hoe begroet je iemand? Wat draag je bij een zakelijke diner? Wanneer gaat de dame voor en wanneer zeker niet? Laat uw studenten uitgroeien tot het grote voorbeeld. (Zoals het heurt).

Lesmateriaal

Momenteel zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van HBO-lesmateriaal, gebaseerd op ons Model van Aandacht.

AEHT

Daarnaast zijn wij verbonden aan de European Association of Hotels & Tourism, waar wij hospitality masterclasses geven tijdens de jaarlijkse congressen. Ieder jaar in een andere Europese stad. Tijdens de congressen strijden hospitality-studenten uit heel Europa voor de hoofdprijs en de eer van hun land en hun school. Onze masterclasses geven ze een stevige basis voor de wedstrijden en hun verdere toekomst.

Vanuit de nauwe samenwerking met AEHT, wordt Mind Your Guest regelmatig gevraagd gastlessen en workshops te geven op een opleiding in Nederland en het buitenland.

Robert Bosma is parttime docent bij het EuroCollege.

Ik wil graag meer informatie over de gastlessen

LEES MEER OVER

mona lisa online merkstrategie merk marketing communicatie adviseur model van aandacht gastvrijheid gasten gastvrij zijn gastvrijheid service kwaliteit aandacht veiligheid vertrouwen the connect effect Mind Your Guest Robert Bosma training hospitality klantvriendelijkheid merk merkstrateeg masterclass lesgeven