• Training leiderschap

    word van een baas een inspirerend leider

Een bedrijf leiden waar gastvrijheid een van de belangrijke componenten is, vraagt om inspirerende leiders. Het geven van de juiste aandacht aan de klanten, vraagt om leiders die ook de juiste aandacht willen geven aan de teamleden. Zij dienen immers hun talenten om te zetten in meer commerciële successen.

Voorbeeldfunctie

Als leider van een organisatie heeft u een belangrijke functie. U bent vanzelfsprekend het goede voorbeeld dat anderen binnen uw bedrijf graag volgen. Sterker nog, bij afwezigheid, zal het team laten zien dat zij ook uitstekend zonder u kunnen. En zijn blij zijn als u er weer bent met uw dosis inspiratie.

Generatie Z

Jonge mensen hebben leiding en sturing nodig van inspirerende leiders, want ze hebben lak aan bazen. Jongeren van de Generatie Z hebben veel aan hun hoofd en doen hun werk met plezier en passie, alleen als het henzelf plezier en passie oplevert. Anders zijn ze weg. Aan u de taak als inspirerend leider om deze jonge talenten aan u te binden.

Maak van uw medewerkers talentvolle teamleden

De kracht van een organisatie wordt gevormd door individuen die ook goed in een team functioneren. Werkend vanuit de unieke belofte van uw bedrijf.

Binnen een gastvrije omgeving is dat van essentieel belang. De gast of klant voelt of er een prettige werksfeer is. Is die goed, dan voelt de gast of klant zich ook prettiger en zal hij langer willen blijven en meer willen besteden.

Neem contact met ons op als:

  • u een inspirerend en succesvol leider wilt worden
  • u het gevoel heeft dat u het beter zelf kunt doen
  • u vindt dat er geen vertrouwen is
  • u ervaart dat er geen team-gevoel is
  • u denkt dat uw medewerkers alleen maar geld kosten
  • u negatieve reacties krijgt van gasten of klanten

Leiderschaps training leadership inspireren inspiring generatie z generation employees medewerkers restaurant hotel winkel gastvrijheid Mind Your Guest Robert Bosma

Ik wil graag meer informatie over de training leiderschap

This post is also available in: English